Wanderful.stream

We hebben elkaar nodig in de transitie naar een circulaire economie. Ondernemers die hun reststromen willen verduurzamen en creatieven die slimme oplossingen bedenken. Samen kunnen we ketens sluiten en ervoor zorgen dat onze reststromen de wereld niet langer vervuilen. Het Interreg-project Wanderful.stream brengt vraag en aanbod op Euregionaal niveau samen op een interactief platform.

Wanderful.stream brengt reststromen van MKB'ers in de Euregio in kaart én wil deze met de hulp van designers, technologen en business developers valoriseren. 

Columbus earth center is één van de partners in dit Euregionale Interreg-project en ondersteunt kleine en middelgrote ondernemingen richting een meer criculaire economie. Kleine en middelgrote ondernemingen kunnen in aanmerking komen voor coaching en begeleiding in de verdere ontwikkeling van een prototype en/of business case op basis van hun reststro(o)m(en). Kijk voor meer informatie op Wanderful.stream

Heeft u interesse om als bedrijf, designer of technoloog betrokken te zijn bij dit project? Vul de enquête in of neem direct contact op met m.horninge [at] museumpleinlimburg.nl (Mischa Horninge)

Bij Wanderful.stream zijn de volgende partners betrokken: