Meld je aan als Earth Ambassador

Columbus earth center is die ene plek op aarde waar je kunt ervaren hoe het is om de aarde in zijn geheel te zien. Maar we willen meer. We willen ook de thuisbasis zijn voor duurzame denkers en doeners. Mensen die met elkaar de liefde voor onze aarde delen. Deze mensen verenigen we onder de noemer Earth Ambassadors.

Bij Columbus vinden ze een plek om elkaar te ontmoeten en kennis en ervaring te delen. Samen helpen we anderen om vanuit een nieuw perspectief naar de aarde en naar duurzaamheid te kijken. Door krachten te bundelen bereiken we een groter en breder publiek en maken we meer mensen enthousiast beter voor de aarde te zorgen. 

Maandelijkse update
Wil je nog even rondkijken en door ons geïnformeerd worden over interessante activiteiten en informatie ontvangen over duurzaamheid? Meld je dan aan voor onze update.

Actieve bijdrage

Bekijk ons jaarprogramma.

Wil je graag een actieve bijdrage leveren aan ons programma en andere duurzame superhelden ontmoeten? In dat geval nodigen we je uit om jeaan tesluiten bij de Earth Ambassadors. Samen denken we na over manieren om een breder publiek te inspireren en overtuigen tot duurzaam handelen. We ontmoeten elkaar regelmatig, wisselen kennis en ervaring uit en zorgen ervoor dat thema’s als duurzaamheid en zorg om de aarde hoog op de agenda blijven staan.

Meedoen?

Ben je enthousiast geworden? Laat dan hier je gegevens achter via onderstaand formulier en meld je aan bij onze LinkedIn groep!

Tot slot
Ben je privé of zakelijk lekker duurzaam bezig? Wij geven jouw portret graag een plek in onze expo en op de website.

 
1 Start 2 Complete