Columbus Sciencebox:
Insectenhotel

Binnenkort: Bouw zelf een insectenhotel!

Bouw zelf een insectenhotel om de verschillende beestjes in je tuin te helpen, dan helpen zij de natuur weer door o.a. planten te bestuiven. Ook zijn ze een bron van voedsel voor vogels.

Nadat je het insectenhotel in elkaar hebt gezet kun je deze zelf met materialen vullen om het de insecten behagelijk te maken. Verschillende materialen trekken verschillende insecten aan. Kijk in de handleiding voor tips!

Handleiding

Bij de sciencebox krijg je alle benodigde materialen thuisgestuurd, inclusief de handleiding. Mocht deze toch zijn verdwenen tijdens het knutselgeweld, dan kun je deze hier opnieuw downloaden.

Bestellen

Leuk dat je deze sciencebox gaat bestellen! Klik je door op onderstaande bestellink, dan kom je automatisch in de media webwinkel van Rock Inc. Onze scienceboxen zijn nu tijdelijk te bestellen via deze webwinkel. We werken achter de schermen nog aan een uitgebreidere eigen webwinkel. 

Binnenkort te koop!

Koop het insectenhotel!

Levertijd

We doen ons best om elke bestelling binnen 5 werkdagen te verzenden. Door de drukte bij onze productie én de pakketdiensten kan het echter voorkomen dat deze levertijd niet wordt gehaald, we hopen op uw begrip.