Columbus Sciencebox:
Kweekkas

Kweek je eigen groente!

Zet dit kweekkasje eenvoudig zelf in elkaar en kweek je eigen groente! Het kasje zorgt voor een perfecte groeiomgeving voor je plantjes, door de kas wordt het lekker warm en het plexiglas zorgt ervoor dat er voldoende licht bij de plantjes komt. Zodra de plantjes groot genoeg zijn kun je ze verspenen, bijvoorbeeld in een potje of in de tuin.

Nadat je dit kasje in elkaar hebt gezet kun je hem bijvoorbeeld beschilderen om hem nog mooier te maken. Doe vervolgens wat potgrond (niet inbegrepen) in het bakje en zaai je eigen groente naar keuze. Tip: wist je dat je de zaadjes uit allerlei groente en fruit kunt gebruiken om zelf nieuwe plantjes te groeien?

Prijs

€10,00 exclusief verzendkosten 

Handleiding 

Bij de sciencebox krijg je alle benodigde materialen thuisgestuurd, exclusief de handleiding, deze kun je hier downloaden.

Bestellen

Leuk dat je deze sciencebox gaat bestellen! Klik je door op onderstaande bestellink, dan kom je automatisch in de media webwinkel van Rock Inc. Onze scienceboxen zijn nu tijdelijk te bestellen via deze webwinkel. We werken achter de schermen nog aan een uitgebreidere eigen webwinkel. 

Koop het kweekkastje

Levertijd

We doen ons best om elke bestelling binnen 5 werkdagen te verzenden. Door de drukte bij onze productie én de pakketdiensten kan het echter voorkomen dat deze levertijd niet wordt gehaald, we hopen op uw begrip.