Tickets & reserveren

Welkom bij Columbus! Neem even de tijd om deze speciale richtlijnen voor een veilig en verantwoord bezoek door te lezen. We verzoeken je vriendelijk maar met klem deze richtlijnen op te volgen en wensen je een plezierig bezoek!

Wij zijn weer geopend voor bezoek! I.v.m. de geldende coronamaatregelen heeft Columbus nog een beperkte toegangscapaciteit, zo kunnen alle bezoekers voldoende afstand houden. We raden je aan online alvast een ticket te kopen voor Columbus, dan ben je verzekerd van een plekje op de dag dat je wilt bezoeken: er zijn slechts beperkt tickets beshikbaar aan de kassa. Voorlopig zijn de volgende films & aanvangstijden beschikbaar:

  • 11:15 uur: Journey to Space 3D
  • 12:30 & 15:30 uur: Earth
  • 14:00: Fly me to the moon 3D

Ga direct naar de Ticketshop

In de ticketshop kun je bij het bestellen van tickets voor jezelf en je huishouden een datum en de aanvangstijd selecteren. Kom op de aangegeven tijd of maximaal een kwartier eerder om wachtrijen te voorkomen. Tickets zijn ook aan de kassa te koop, mits er die dag nog plek is. Betaal met pin of contactloos. Reserveren voor Brasserie M is niet nodig en ook niet mogelijk.

Maatregels

De video hieronder maakt nog melding van een check bij het bezoek en verplicht reserveren: die maatregelen zijn per 1 juli vervallen. 

Denk voorafgaand aan je bezoek aan de volgende regels:

  • Ga niet van huis bij gezondheidsklachten. Bezoekers zijn welkom als zij en hun huisgenoten tenminste 24 uur klachtenvrij zijn. Daarbij hanteren wij de richtlijnen van het RIVM: Heb je verkoudheidsklachten, zoals neusverkoudheid, loopneus, keelpijn, lichte hoest of verhoging (tot 38 graden Celsius)? Blijf thuis! Heb je verkoudheidsklachten en koorts (boven 38 graden Celsius) en/of benauwdheid? Blijf thuis, en dat is ook van toepassing op huisgenoten.
  • Kom met eigen vervoer: het OV is bedoeld voor essentiële reizen. Er is genoeg parkeergelegenheid om afstand te houden tot andere bezoekers.
  • Houd je ticket van jezelf en je huishouden gereed, print deze bij voorkeur uit, en toon hem aan de medewerker bij de ingang van Columbus. 
  • Laat jassen & (grote) tassen thuis of in de auto: er is slechts beperkt plek in de garderobe.

Alle maatregelen lees je hier, ook is er een overzicht met de meestgestelde vragen

Ticketprijzen voorstellingen:

  • Kinderen tot en met 4 jaar: gratis, maar reserveren gewenst.
  • EARTH, our planet, our home: € 10,-
  • Journey to Space 3D en Fly me to the moon3D: € 5,50

Let op: De Museumkaart is niet geldig in Columbus.