Earth
our planet, our home Voorstelling

bekijk details »
1:00
€ 10,- (online)
30 plaatsen

Ken je die uitdrukking, dat je door de bomen het bos niet meer ziet? Dat hebben wij mensen met de aarde. Ze is er altijd, overal. En dus zien we niet meer hoe bijzonder, hoe kwetsbaar ze is. Behalve vanuit de ruimte. Als astronaut zie je de aarde van een heel andere kant. Van ver. Je zou er acuut heimwee van krijgen!

Het Overview effect

Astronauten worden meteen verliefd als ze de aarde van ver zien. Eenmaal terug willen ze supergoed voor haar zorgen. Dat noemen we het ‘overview effect’. En Columbus earth center is de enige plek ter wereld waar je dat effect kunt beleven. We nemen je mee, steeds hoger de lucht in, voorbij de blauwe lucht, honderden kilometers omhoog. Je ziet de aarde zoals je haar nooit eerder zag. 

Een kleine, blauwe knikker, beschermd door een flinterdun laagje, zwevend in een oneindige, zwarte ruimte. Onze planeet, ons thuis. Een bol vol ongerepte schoonheid, waarvan het oppervlak steeds meer wordt gevormd door de mensen die haar bevolken. Beleef het Overview effect en ga mee op een reis die ook jouw leven zal veranderen!