Theatercollege - People, Planet, Prozac Activiteit

14 Mei 2020 bekijk details »
Volwassenen
2:30
25
180

Nadenken over duurzaamheid levert zúlke existentiële problemen op, daar mediteren we ons niet meer uit. Met een flinke portie humor legt het theatercollege ‘People, Planet, Prozac’ de vinger op de zere plek. De avond staat garant voor een gepassioneerde en scherpzinnige behandeling van het thema duurzaamheid.

Disruptiedemagoog Ronald van Marlen zet de zaal met zijn verbale vondsten in brand. Als betrokken en ervaren ondernemer in de biologische sector gaan milieu en mensen hem aan het hart. Hij is niet te beroerd om zichzelf, als privileged white male, meteen even grondig op de hak te nemen.

Annabella Meijer is volgens Lars Moratis een van de grappigste vrouwen waar hij niet mee getrouwd is. Ze is de schrijver van het onvolprezen boek ‘Eerste Hulp Bij Klimaatverandering’ en ziet niet de techniek, maar de mens en zijn motivatie als de grootste uitdaging. En om die te stimuleren heb je humor nodig. Véél humor. 

Lars Moratis is de oprichter van ImpactAcademy. Omdat hij volgens zijn echtgenote “gewoon te complexe humor heeft om écht grappig te zijn” en omdat zijn woordgrappen zich in de regel slechts lenen voor een bijzonder fijnbesnaard publiek, zorgt hij voor de introductie. Een korte dan. Om de stemming er in te krijgen.

Heb je er zin in? Schrijf je dan snel in via de ticketlink!

Nog even op een rij:
Theatercollege ‘People, Planet, Prozac vindt plaats: 

  • Donderdag 14 mei
  • van 19.00 tot 21.30 uur 
  • bij Columbus earth center in Kerkrade

Deelname kost € 25,- inclusief borrel. Het aantal plaatsen is beperkt, dus meld je tijdig aan! 

Columbus earth center organiseert het theatercollege in samenwerking met ImpactAcademy

Illustraties: Annabella Meijer 

Wanneer?

Theatercollege - People, Planet, Prozac

Activiteit
  • 14 Mei 2020

    Donderdag
    19:00