Masterclass Duurzaamheids- intelligentie Activiteit

5 maart 2020 bekijk details »
Zakelijk
8:00
395
24

Vind je ook dat duurzaamheid sneller, beter en slimmer kan? Volg dan de masterclass Duurzaamheidsintelligentie: een intensieve, volledig verzorgde 1-daagse masterclass met humor, creativiteit en lef. Centraal staan de drie componenten van duurzaamheidsintelligentie: naïeve, natieve en narratieve intelligentie. Ofwel: anders naar waarde durven kijken, een goed begrip hebben van menselijk gedrag, en in staat zijn om verhalen voor verandering in te zetten.

We werken de componenten inhoudelijk uit aan de hand van expertbijdragen, inclusief gastspreker(s). Ook worden ze visueel geïllustreerd (onder meer via video’s en een korte documentaire) en direct concreet gemaakt door je middels oefeningen te laten nadenken over de link met jouw eigen waarden, wereldbeelden en praktijk.

De masterclass staat onder begeleiding van Frans Melissen en Lars Moratis. Onze gastspreker(s) zorgen voor extra inspiratie en nieuwe invalshoeken. Wie we meebrengen, blijft nog even een verrassing. 

Na afloop van de masterclass ontvangen alle deelnemers een deelnamecertificaat van NHTV Breda University of Applied Sciences.

De masterclass Duurzaamheidsintelligentie vindt plaats: 

  • op donderdag 5 maart 2020
  • van 9.30 tot 16.30 uur
  • bij Columbus earth center in Kerkrade

Deelname aan de masterclass kost € 395,- p.p. inclusief filmvoorstelling, studie- en achtergrondmaterialen, lunch, koffie/thee/water en borrel. Er kunnen maximaal 24 personen deelnemen, dus meld je tijdig aan! 

Columbus earth center organiseert de masterclass ‘Duurzaamheidsintelligentie’ in samenwerking met ImpactAcademy.

 

 

Wanneer?

Masterclass Duurzaamheidsintelligentie

Activiteit
  • 5 maart 2020

    Donderdag
    09:00